Храм “св. Пророк Илија“ с.Раброво (во изградбa)

Picture
Во селото Раброво се уште трае изградбата на храмот посветен на Светиот пророк Илија. Темелите на овој храм се поставени и осветени на 24.01.2010 година од Митрополитот Повардарски г. Агатангел.Hram "sv. Prorok Ilija" s. Rabrovo Slideshow: Jove’s trip to Rabrovo (near Goumenissa), Macedonia Region, Greece was created by TripAdvisor. See another Goumenissa slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.
Храм “св. Пророк Илија“ с.Раброво (во изградбa)